Showing 1–9 of 262 results

 • Беж елегантна женска чанта 56007B

  8,990ден

  Беж Мануал кожна чанта направена од висококвалитетна говедска кожа, претставува нешто сосема ново во Мануал колекциите. Неверојатно шармантна и возбудлива, ќе се вклопи на безброј начини со вашиот изглед и карактер.

  Димензии: 27x20x8цм
  Тежина: 0,600кг

 • Беж елегантна женска чанта 5618BE

  13,990ден

  Беж елегантна кожна чанта, што е недвосмислен синоним за вашата извонредна елеганција и стилска видливост во апсолутно секој момент. Цврстите и долги рачки од кожа кои ќе ви овозможат да ја носите преку рамо, како и пространиот ентериер, сигурно ќе ви дадат неверојатно лесно користење и секојдневна употреба.

  Димензии: 37x27x12цм
  Тежина: 0,900кг

 • Беж елегантна женска чанта 5658BE

  11,990ден

  Беж кожна торба со уникатен дизајн, којa од занаетчиската работилница на Мануал доаѓа со специфичен и секогаш препознатлив M.F.A.M. потпис. Совршената кружна форма асоцира на движење, буди во вас некоја нова енергија и ви дава поттик во бурниот ден преполн со настани и случувања. Просторната внатрешност крие во себе два помали џебови, а горната страна е обезбедена со метал-кибер. Торбата се носи лесно и едноставно преку рамото, благодарение на кожниот ремен кој може да се прилагоди.

  Димензии: 30x30x9 цм
  Тежина: 0.730кг

   

 • Беж елегантна женска чанта 5659BE

  12,990ден

  Беж кожна торба со уникатен дизајн, која доаѓа Работилница на Мануал со специфичен и секогаш препознатлив M.F.A.M. потпис. Обликот на совршено правилен квадрат се поврзува со суптилниот интелект, регуларноста и дисциплината. Тaа Ве дефинира како некој кој е практичен и очекува само најдобри работи околу вас. Извонредна природна кожа, врвен дизајн, се само параметри кои ја прават оваа чанта сигурно да биде вашата омилена. Со леснотија и едноставност се ноsi преку рамо благодарение на елегантениот и прилагодлив кожен ремен во бојата на торбата.

  Димензии: 28x28x9 цм
  Тежина: 0.890кг

 • Беж елегантна женска чанта 5914BE

  11,590ден

  Женска елегантна кожна торба, типичен претставник на нашиот квалитет и дизајн на познатата Мануел линија на женски производи. Дискретно интегриран целосен обем на чантата, препознатливи и удобни рачки од кожа, го комплетираат изгледот на оваа елегантна чанта.Чантата се затвора со квалитетен метален патент.

  Димензии: 43x31x18цм
  Тежина: 1.300к

 • Бел женски паричник PN-5

  3,990ден

  Изработен од телешка кожа со врвен квалитет.

  Димензии: 17 x 10 цм

 • Бордо елегантна женска чанта 56021B

  13,990ден

  Бордо елегантна женска чанта од колекциијата Ексела е 100% рачна изработена од вештите раце на нашите искусни мајстори на сосема традиционални машини. Во специфичниот процес на изработка корестени се само најквалитетни материјали и специјално избрани, врвна кожа, штавена и обработувана на потполно природен начин. Ексела, еден чекор кон традицијата, два чекори кон иднината.

  Димензии: 40x31x13цм
  Тежина: 1.000кг

 • Бордо елегантна женска чанта 56022B

  18,990ден

  Бордо елегантна женска торба од серијата Еxcella е 100% изработена рачно, од вештите раце на нашите искусни мајстори на старите занаети на целосно традиционални машини. Во специфичниот процес на производство користени се најквалитетни и специјално избрани материјали, премиум кожа со изразен карактер, обработена на потполно природен начин. Excella, еден чекор кон традицијата, два чекори кон иднината.

  Димензии: 41х30х16см
  Тежина: 1.100кг

 • Бордо елегантна женска чанта 56023bо

  19,990ден

  Бордо елегантна женска чанта од колекцијата Ехцела. Изработена е 100% рачно од вештите раце на нашите искусни мајстори на потполно традиционални машини.

  Во специфичниот процес на изработка се користени високо квалитетни и посебно селектирани материјали и кожа.

  Димензии: 41x30x16цм 
  Тежина: 1,100кг