Showing 1–9 of 116 results

 • Бел женски паричник PN-5

  3,990ден

  Изработен од телешка кожа со врвен квалитет.

  Димензии: 17 x 10 цм

 • Бордо женски паричник PN-5

  3,990ден

  Изработен од телешка кожа со врвен квалитет.

  Димензии: 17 x 10 цм

 • Женски несесер Tm-3

  3,990ден

  Изработен од телешка кожа со врвен квалитет.

  Димензии: 10 x 12 x 22.5 цм

 • Женски паричник 5116

  3,990ден

  Женски паричник, рачно изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Женски паричник ЕУ (NE-1)

  2,490ден

  Изработен од телешка кожа со врвен квалитет.

  Димензии: 10 x 8 цм

 • Жолт женски паричник 5016ZT

  3,590ден

  Жолт женски паричник составен од две одделни целини, каде што првата е простор наменет за готовина и голем број платежни картички, а другиот за чување метални пари, а се затвора со широк и практичен патент поставен по целата должина. Практичен и привлечен, лесно ќе најде простор во вашата чанта.

  Димензии: 11x12x4цм
  Тежина: 0.181кг

 • Жолто син женски паричник 5182ZP

  1,990ден

  Жолто-син необичен паричник, изработен од природна говедска кожа, кој ќе донесе радост во секојдневниот живот. Живописни бои, одлична организација на просторот и неспорен квалитет на производот, ќе направи со своите мали димензии речиси целосно да го заменат вашиот гломазен паричник. Во вашата рака, џеб или било која друга положба, ќе добиете неверојатна леснотија на движење и сигурност при користење.

  Димензии: 14×8,5×1цм
  Тежина: 0,100кг

 • Зелен женски паричник 5072Z

  3,590ден

  Со откопчување на чипот скриен под капакот на овој зелен женски паричник, има многу простор за пари организиран во три големи прегради во кои банкнотите се поставуваат без виткање. Остатокот од паричникот е составен од преграда за монети и документи, кој е целосно затворен со долг метален патент.

  Димензии: 17x11x3,5цм
  Тежина: 0,203кг

 • Кафеав женски каиш (zkais)

  2,990ден

  Женски каиш изработен од телешка кожа со врвен квалитет.