Showing 1–9 of 85 results

 • Деловна кожна чанта 5463

  9,590ден

  Деловна кожна чанта, рачно изработена од природна и посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Деловна чанта 5436

  14,990ден

  Кафеава деловна чанта, рачно изработена од природна и посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Зелена деловна чанта 5475

  13,590ден

  Зелена кожа чантата со мошне класичен дизајн, кој станува се повеќе и повеќе убава со текот на годините и никогаш нема да го изгуби својот уникатен шарм роден во далечното минато. Контрастот на неа е неверојатен, и ова првенствено се должи на контрастните бои кои се протегаат по целата должина на чантата. Впечатокот дополнително го надополнува класичните кожни ремени со идентична боја.

  Димензии: 42x31x10цм

  Тежина: 1.700кг

 • Зелено-кафеава деловна машка чанта 5451

  19,990ден

  Зелената машка деловна кожна чанта со класичен дизајн е збогатена со кожни ремени кои имаат не само улога на апликација, туку и даваат на чантата специфична препознатлива дизајнерска форма. Чантата е направена од говедска кожа и се закопчува со високо полирано метално копче.

  Димензии: 39x10x32цм
  Тежина: 2.200кг

 • Кафеав машки каиш (mksnala)

  2,990ден

  Кожен каиш изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Кафеав машки каиш(mkplocka)

  2,990ден

  Кожен каиш изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Кафеав машки каиш(mkplocka)

  2,990ден

  Кожен каиш изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Кафеав машки каиш(mkplocka)

  2,990ден

  Кожен каиш изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.

 • Кафеав машки каиш(mkplocka)

  2,990ден

  Кожен каиш изработен од природна, посебно селектирана телешка кожа со врвен квалитет.